Produktanmeldelser  i  brev

Produktanmeldelsene nedenfor er bare en liten del av dem som ble sendt til oppfinneren av apparatet og mesteparten av dem ble oversatt fra den amerikanske nettsiden, fordi dette produktet nå kommer ut på det Norske markedet for første gang.

Stor forskjell!

Jeg kjøpte et apparat i juli i år. Først var jeg ganske skeptisk men da jeg fikk den og drakk vannet fant jeg ut at jeg kunne drikke dobbelt så mye som jeg pleide. Jeg trener sport og boksing og når jeg drikker vannet under trening får jeg mer energi og kan trene mye lengere enn før. Funker faktisk bedre enn energidrikker. Jeg begynte å gi sønnen min på 10 år en flaske av dette vannet med på skolen, uten å si noe til ham. Da jeg spurte ham hvordan det var svarte han overrasket at han drakk mye mer enn før og hadde drukket opp alt vannet, men skjønte ikke hvorfor. Nå vil han ikke ha vanlig vann med på skolen lenger.

A.O. – Sandefjord, Norge.


Energisprøyte

Etter en lang uke og en kortere helg, følte jeg meg helt utmattet på søndagen. Min venn ringte meg og jeg fortalte ham at jeg var veldig lei av å være sliten hele tiden. Han sa han hadde noe til meg som jeg kunne prøve og tok med litt vann fra «Strukturert vann-enhet». Jeg var en komplett skeptiker, som alltid. Men etter å ha drukket ca. tre glass med dette vannet, følte jeg meg som et helt nytt menneske, og det gjorde kona mi også etter at hun hadde drukket et par glass. Vi var begge imponerte! Vi fikk en rå, naturlig energi som vi ikke hadde kjent på årevis! Jeg gikk fra å føle meg utmattet til en følelse av å være 20 år yngre, i løpet av en time! Nå har vi vår egen «Strukturert vann-enhet». Fordelene er utrolige! Vi føler oss begge bedre og huden vår er som silke. Det «kløende ben syndrom» som så ut til å hjemsøke oss når vi prøvde å sove er borte. Det i seg selv er veldig verdifullt. Det er vanskelig å få sagt det tydelig nok. Badekaret er rent og har ikke den muggsoppen som er vanlig i dusjen. Vi er ikke sikre på hvordan den «Strukturerte vann-enheten» kan virke så magisk, men det er MAGI ! Vi kunne ikke ha unnvært den en eneste dag nå …

Brian Z. – Salt Lake City , Utah


DRAMATISKE RESULTATER FOR MINE PLANTER!

Tusen takk for å ha gitt meg noe av det strukturerte vannet ditt her om dagen. Jeg drakk vannet og ga mine innendørsplanter en liten drink også. Ca. 3 dager senere la jeg merke til at bladene hadde skiftet til en mørkere og mer levende grønnfarge. Ikke bare hadde bladene skiftet farge, men bladenes tekstur hadde også endret seg. Den beste måten jeg kan beskrive dette på er at de var blitt oppsvulmet, lik en sprø gulrot. Jeg visste at plantene ville ha nytte av det strukturerte vannet, men jeg var forbløffet over å se disse dramatiske resultater på så kort tid. Hvis dette er hva strukturert vann kan gjøre for planter, kan jeg bare forestille meg hva det kan gjøre for meg! Naturligvis kunne jeg ikke vente med å kjøpe en. Takk, takk, takk!
Å se, det er å tro.

Pamela


Vinsmaking

En av våre kunder ringte og videreformidlet følgende opplevelse. Han dro for å besøke en av sine venner som viste seg å være en profesjonell vinsmaker (i stand til å bedømme en vins alder, osv.). Han tok med seg en «portabel strukturert vann-enhet» og bestemte seg for å vise den til sin venn. De tok 0,6 dl. av ung vin og helte den gjennom den portable enheten 12 ganger og deretter helte de den tilbake i vinflasken. Deretter skjenket de opp et glass vin og vennen hans, vinsmakeren, smakte på den. Til hans store overraskelse sa han, at den smakte som en vin, som er 10 år gammel eller mer!

Mike


Ditt apparat har beskyttet meg

Hei Clayton – Jeg er tilbake fra India. Jeg tok min «portable strukturert vann-enhet» med til India og prøvde den ut i BOMBAY på vanlig vann fra springen. (Jeg må ha vært gal, ikke sant!) Jeg drakk strukturert vann og er levende og i stand til å fortelle historien! Jeg vil ikke gjøre det igjen – jeg skal strukturere flaskevann i stedet: Bombays vann fra springen inneholder sannsynligvis døde kropper og Gud vet hva annet. Jeg tenkte ikke på det – ville bare se om det å strukturere vannet ville beskytte meg. Jeg kan fortelle Clayton: et stort Ja!

Klem
Anthea Graham


Mirakelvann

Jeg er vitenskapsmann, og skeptiker av natur og yrke. Jeg er skeptisk til påstander som er gitt til et produkt. Vis meg bevis. Da min kone først henvendte seg til meg angående en enhet som kan kobles til vårt vannsystem, som ikke bare ville forbedre vann, men kan faktisk forbedre vår, helse kunne jeg bare tro hun hadde blitt fanget av en plaprende svindler som solgte flaske kurmidler. Jeg har avtalt å få installert den strukturerte vann-enheten på den betingelse at vi garantert fikk pengene tilbake hvis vi ikke var fornøyd. Tenkte at dette ikke ville fungere, og at vi ville få penger tilbake, så jeg kunne redde ansikt og fortelle min kone «Det var det jeg sa.»
Til min store overraskelse første gang jeg dusjet hadde jeg følelsen av at jeg hadde brukt en balsam på hodet mitt. Jeg da kunne umulig føle resultater bare etter første gangs bruk. Da bestemte jeg meg for å drikke litt, og straks jeg satte glasset foran munnen skjønte jeg at det ikke luktet som vanlig vann fra springen. Ved smaksprøven var vannet tydelig annerledes. Jeg er ikke sikker på hvordan det fungerer, i hvert fall fra et vitenskapelig synspunkt, annet enn å si at jeg forstod det vitenskapelige grunnlaget bak dette konseptet. Strukturert vann er et passende navn for det er nettopp det det er. Jeg er så overbevist av denne enheten at den burde bli kalt «mirakelvann». Jeg tror så mye på dette produkte at jeg har kjøpt flere enheter for hele familien min, spesielt for datteren min som har en nyfødt baby. Jeg ville aldri gi tilbake dette produktet, uansett årsak.

Ed Chacon Archeo Astronomer
Santa Fe , New Mexico


JEG ELSKER MIN BÆRBARE ENHET

Jeg har hatt min «Strukturert vann-enhet» i 7 dager. Jeg la merke til endringer fra dag en. Jeg hadde små fettete tumorer rundt albuen og kneet mitt. De har forsvunnet. Jeg hadde også en veldig mørk pigment flekk på kinnet mitt i mange år. Denne hadde jeg fått p.g.a. for mye sol. Den er nesten lik min hudfarge nå. Jeg elsker min bærbare enheten. Den er med meg hvor enn jeg går. Jeg tror det er hellig geometri i flytende form. Så takknemlig til Clayton for å ha oppfunnet denne enheten og for å ha gjort den tilgjengelig for menneskeheten. Jeg ser frem til den dagen da alle er i stand til å drikke denne type strukturert vann.

Audrey


ELSKER VANNET!

Jeg har drukket vann i to dager fra den bærbare enheten, og det er fantastisk! Den første dagen følte jeg, at jeg ikke kunne slutte å drikke det. Jeg drakk minst 2 liter om morgen. Det føltes som 1 dl. Det føles som om kroppen min virkelig bruker vannet, i stedet for at det bare blir ledet inn og ut. Min irriterte blære er veldig fornøyd. Litt rart at kroppen min så ut til å drenere det gamle vannet ut av meg umiddelbart. Takk!

Linda


UVENTET FORDEL VED «STRUKTURERT VANN DUSJENHET» – SPART RUNDT 7000 KR

Da jeg kjøpte en «strukturert vann dusj enhet» var jeg glad for å oppleve, det som så mange andre hadde fortalt om. Som f.eks. at huden min var mykere og ikke lenger tørr, mitt dusjkabinett og inventar i dusjen hadde ikke lenger kalkavleiringer, det luktet ikke mer kjemisk av dusjvannet , og det er fornyende å kunne dusje seg med strukturert vann . Men jeg hadde ikke forventet å spare 7000 kr. Og dette er besparelsen etter fradrag av kostnadene til dusj enheten. Jeg har leid bolig i 7 år. Til tross for bruk av godt avløpsfilter, ville jeg være nødt til å bli ved å få en rørlegger til å komme hver 3. måned for å rense avløpet for hår, som hadde kommet gjennom filteret og andre ting som kunne stoppe til i rørene (til 1000 kr/besøk ). Etter at jeg installerte en «strukturert vann dusjenhet» for ca. 2 år siden, har jeg ikke en eneste gang hatt behov for en rørlegger. Ut fra hva jeg kan skjønne, har det strukturerte vannet oppløst alt det som bygget seg opp inne i avløpsrøret , slik at nå det er ikke noe i veien for håret å sette seg fast i og det renner bare rett igjennom. Før har jeg alltid hatt problemer med tregt avløp selv om denne boligen ble oppført for 10 år siden. Den dusjenheten, som ble installert, er den eneste endringen, som ble gjort på badet i denne sammenhengen – og dermed er det klart at denne effekten er fra dusjenheten. Jeg følte meg trygg på, at det å kjøpe en «strukturert vann dusjenhet» skulle være en helsebringende investering , men jeg var ikke klar over, at det også ville være en klok økonomisk investering. For jeg har ikke måttet betale for rørleggerbesøk siden installasjonen av dusjenheten – det har betalt seg mange ganger. . . og fortsetter med det. Takk Clayton – Jeg er veldig takknemlig.

Debora, California


Jeg fikk mitt apparat denne uken. ELSKER DEN! Vannet er lettere og mykere, til og med nærmest sprudlende! Jeg bruker mindre såpe i vaskemaskin, oppvaskmaskin og på badet. Jeg har også allerede merket en endring ved meg selv. Huden min ser bedre ut, mørke flekker har lysnet opp, og det i løpet av bare fire dager! Jeg kan ikke takke deg nok, Clayton, for ditt inspirerte arbeid. Rørleggeren ba om å bli forhandler. Har du snakket med ham?
Mange velsignelser og mange takk,

Dot Schaefer i Montgomery


Hi Clayton :
Vårt nye apparat forårsaker fantastiske forandringer i vannet vårt! Huden min føles myk og fuktig etter bading. Jeg bruker mindre shampo. Det trenges mindre såpe for å vaske klær. Det nye vannet har fornyet plantene våre. Min mann sier at vannet vårt smaker bedre også, og morgenkaffen er fin – ikke lenger bitter. Vi elsker den nye vannenheten. Den har gitt helt nytt liv til vannet vårt.

Lileth B. Randall , SLC UT


En opplevelse

Jeg prøvde å ringe deg, og jeg la igjen en beskjed. Jeg har drukket «dette vannet». Cindi badet i det, og hun kom ut med en frisk farge og glød. Huden hennes er som silke. Jeg ble sjalu og tok også et bad i det. Utrolig! Bena mine har vært kløende, og jeg klødde dem til blods. Etter det badet – ingen kløe. Håret vårt er mykt – det er en skikkelig opplevelse! WOW!

Brian


Flere endringer

Etter at jeg har installert den strukturert vann-enheten i hjemmet mitt, har det vært en merkbar forbedring på flere områder. Først er det den veldig forfriskende rundere smaken. Bad og dusj er mer forfriskende og min tørre hudtilstand har forbedret seg betraktelig. Tallrike andre endringer inkluderer: ingen kalkavleiringer på dusjhoder, renere dusjvegger, og selv kommoden krever mindre rengjøring. Kjøleagregatet er mye mer effektivt, avkjøler raskere og kjører mindre med tilsvarende temperaturer som i fjor. Da jeg gikk opp på taket for å sjekke det ut, fant jeg at innsiden av kjøleren var ren, akkurat som ny. Ytterligere etter at «Strukturert vannenhet til Hagen» ble installert i mitt vannsprederanlegg til plenen, har gresset blitt grønnere og krever mindre gjødsel.

Bill Collins


Clayton,
Beklager at det tok så lang tid å komme til deg. Jeg nevnte hagen min, når vi snakket sist. I fjor var hagen vår absolutt det verste den har vært på årevis. Men i år brukte jeg «strukturert vann-enhet», og WOW for en forskjell. Jeg har aldri sett søt mais se så flott ut som våres. De kolbene var enorme! En rekke planter ble plantet sent, men alle tok igjen i vekst på rekordtid. Det «strukturerte vannet» har fullstendig overbevist meg. Vi plantet noen kålplanter minst en måned forsinket, og vi har nå fantastiske kålhoder, det samme med våre tomatplanter! FANTASTISK! TAKK !

Sally Reed , Boyceville , WI


INGEN FLERE SKADEDYR PÅ TRÆRNE MINE. . . OG FANTASTISK SMAK!

I august i fjor, da jeg installerte «Clayton Nolte strukturert vann- hjemmeenhet» på eiendommen min i Arizona, kjempet jeg med et ekstremt plagsomt problem. Det er et meget vakkert, nydelig Texasfjell laurbærtre i hagen min, men det hadde hele tiden ormer som lever i disse type trær, og som eier måtte jeg stadig sprøyte treet for å bevare dets skjønnhet og bli kvitt de aggressive ormene. Gjett hva! Nå, måneder senere er treet i full blomst uten ormer! Clayton sin informasjon fortalte oss at skadedyr ikke ville være i stand til å tolerere dette vannet, og han har rett. Så langt har jeg ikke sett noen ormer, eller de store ørkenkakerlakkene som prøver å krype inn i husene våre. Jeg kommer sannsynligvis aldri til å trenge sprøytemidler igjen!
Selvfølgelig var jeg allerede opprømt over å ha fått en «hele huset enhet» installert på grunn av den fantastiske rene smaken på vannet og følelsen når du tar et bad eller har sjampo i håret. Dessuten var det en god ting å kunne koble fra omvendt osmose utstyret og bløtt vann systemet som jeg hadde før, fordi det ikke er behov for dem nå. Vannet fra min «strukturerte vann-enhet» strømmer også inn i rørene som leverer vann til planter og hageområdet rundt huset mitt, og du skulle sett avlingen av frukt som det produserer denne våren. Granatepler i dobbel størrelse, sitroner nesten like store som grapefrukt, og de mest smakfulle grapefrukter og appelsiner noensinne. Dessuten er fikentreet fullt av livlig, ny vekst og fiken, rosene er fantastiske, og duften rundt huset mitt er ikke av denne verden. Det samme strukturerte vannet renner også inn i bassenget mitt, og vannet ser ut og føles så silkemykt. Du må komme på besøk, slik at du kan oppleve dette i egen person.
Vennligst videreformidle dette til Clayton Nolte og fortell ham, hvor mye jeg setter pris på hans geniale design av denne utrolige væskemaskinen.

Lil i Arizona


Hei Clayton,
Etter å ha installert en «under vasken enhet» som jeg kjøpte fra dere, er jeg overbevist om at det du sier er sant. Det har styrket meg til å være på mitt beste hver dag hele uken. Jeg driver et lite elektronikkselskap og de fleste dagene er svært utfordrende.
Min kone på 34 år og jeg synes å ha vokst i forskjellige retninger. Jeg var ganske normal da vi giftet oss, men hun tror jeg er gal nå. Så jeg begynte å drikke vannet, og det samme har hun. WOW, nå har jeg blitt full av kjærlighet mesteparten av tiden, og det ser ut til å ha hjulpet konen min også. På dette tidspunkt ønsker jeg å spre dette rundt.
Jeg tror jeg kan bli avhengig. Jeg går ut av dusjen og må gå til kjelleren og få litt strukturert vann. Våkner jeg opp tørst om natten, drikker jeg strukturert vann. Jeg elsker måten jeg føler meg på. Ærlig talt, vannet har hjulpet meg til å bli et fyrtårn av lys dag ut og dag inn.

TAKK
Alfred.Gilbert


HUDENS TILSTAND HAR FORBEDRET SEG OG HUDEN HAR BLITT MYK

For to uker siden kjøpte vi en «Hele huset strukturert vann-enhet» og en «bærbar strukturert vann enhet». Vi tok også sjansen på å fjerne kalkfilteret vårt.
Wow! Konen min elsker vår «strukturerte vann enhet». Hun savner ikke kalkfilteret i det hele tatt, håret er mykt og det samme er huden hennes. En annen fin ting er, at i årevis hadde hun slitt med et hudproblem på nesen, som etterlot neseryggen tør og skjellete. Hun måtte bruke en resept for å få det til å gå over , men nå på bare to uker har hudens tilstand gått tilbake til det normale og den tørre flekken er borte. Hun har også lagt merke til at huden hennes ser mer ungdommelig ut.Jeg har lagt merke til at min mentale klarhet og energi er mye bedre.
Jeg vet at det er vanskelig for oss å komme forbi noen av de fordommer, som vi har vokst opp med, og som gjør det vanskelig å tro at noe som dette virkelig kan fungere.Min kone og jeg er veldig fornøyd med denne teknologien, og ser frem til å utforske og dra nytte av den på flere måter.
Takk for at dette ble utviklet.

Lin og Mike i Decatur Indiana