Hvordan  strukturere  ditt  eget  vann  med  vårt  produkt?

Er det alt for luksuriøst for oss å drikke kildevann fra naturen? Vi er jo vant til å drikke vann fra springen siden vi ble født, og det går ″helt greit″ på en måte?!

Svaret er Nei! Det er livsviktig  og naturlig for kroppen å absorbere vannet som den kjenner best igjen. Dette er selve grunnen til at podusenter av øl og naturlig flaskevann hevder å bruke kildevann i sine produkter.

Takket være det amerikanske firmaet Natural Action Technologies, Inc. med forsker Clayton M. Nolte i spissen, som tilbrakte de siste 40 årene i vitenskapelig forskning for NASA og det militære i USA,  ble det mulig å utvikle et apparat som bryter ned vannets molekylære struktur og endrer den molekulære struktur av alle de giftige og skadelige stoffer som befinner seg i vannet (les «om norsk vann«). På denne måten ble de nøytralisert og uskadeliggjort for kroppen. Ved å utnytte naturens lover, fungerer dette apparatet som et selektivt filter.  Dette er et helt nytt konsept for vannrensing og en anderledes holdning som er like viktig som, eller desto mer viktig enn, fysisk filtrering av vannet. En genial, men samtidig enkel og unik oppfinnelse.

Hvorfor skal man velge nettopp Natural Action Technologies?

Det er en del aktører på markedet som har forskjellige vann-strukturerings teknologier,  men den teknologiske prinsippet i dette apparatet til Natural Action Technologies, Inc. er enestående og finnes ikke andre steder i verden. Grunnen til dette er, at naturens hemmelighet om strukturering av vann ble avslørt.

Dette er den mest effektive og den billigste vann- strukturerings teknologi på markedet som ikke bruker  filtre, kjemikalier, elektrisitet, magnetfelt eller noen mekaniske deler for å gjøre dette. I stedet baserer det seg på kunnskapen om at vann i en fjellbekk strukturerer og renser seg selv. Ved å rekonstruere de samme forholdene  gjenskaper produktene våre  naturens dans, gjenoppretter vannmolekyler til sin sanne opprinnelige og energiske tilstand og maksimerer den vannmolekylære endring.

Natural  Action   Technologies

 er  ledende  innen  strukturert   vann  teknologi,

 og  våre  produkter  oppnår  opp til  fire  ganger  mer  energi  i  vannet  

enn  noe  annet  vann – strukturerings  produkt  på  markedet  i  dag.

 

Hemmeligheten som ligger bak fenomenet  heter dobbelt virvling –dvs. at akkurat som i en fjellbekk i naturen,  snurrer vannet rundt i begge retninger samtidig. Noe som betyr at når man drikker, bader eller dusjer i vann som har passert gjennom produktene våre,  får man  vann med de samme livsfremmende (livsstyrkende) og energiske egenskapene som i naturens kildevann

Med andre ord: Våre apparater renser, eller så og si forvandler vanlig vann fra springen i hjemmet ditt og bringer det tilbake til sin naturlige tilstand, slik at det har lignende egenskaper som i ekte  kildevann uten å filtrere bort de næringsstoffene fra vannet som er viktige for kroppen.  Resultatet er –  ferskt kildevann av meget høy kvalitet.

 

Uttalelse fra rapporten av det internasjonale laboratoriet Hagalis AG

som har testet Clayton Nolte’s vann-strukturerings apparat;

Dette apparatet er ikke bare i stand til å fullstendig nøytralisere giftstoffene som er i vannet (…),

men den kan også restrukturere vannet slik at den kan oppnå et nivå av vannkvaliteten

som normalt sett kun er å finne i naturlig  kildevann av meget høy kvalitet.  

 

På Innsiden – hvordan virker det

Innsiden av apparatet består av spesielt utformede geometriske former og spiraler som får vannet til å strukturere seg selv. Vann i naturen er naturlig strukturert, og det er der inspirasjonen kommer fra til dette vann-struktureringsapparatet. På samme måte som vann i en naturlig kilde siver gjennom flere lag med jord og stein, renner også vannet gjennom de geometriske teksturene på innsiden av apparatet. Formene er konstruert slik at de får vannet til å virvle og snurre rundt i begge retninger samtidig -dobbel virvling (se på simuleringen  nedenfor). Dette er en balansert handling, akkurat som i en fjellbekk. Når vannet fra springen som er energetisk ″dødt vann″og inneholder både kjemiske og biologiske gifter samt bakterier – ble sluppet gjennom disse geometriske formene – ble veldig store  vannmolekylgrupper som er energifattige, brutt opp i veldig små vannmolekylgrupper som er beriket med energi  og  vannets minne ble dermed slettet, bakteriene muggsopp og virus ble drept ,  giftene ble strukturert og på denne måten ble de uskadeliggjort. Når alt dette har skjedd, kan vannet gjenoppta sin opprinnelige og naturlige struktur. Som en følge av dette blir vannet strukturert når det kommer ut i den andre enden og blir til ″levende vann– tilført energi , beriket med oksygen, gjenopprettet med gunstige negative hydrogen ioner, avbalansert i PH-verdien og overflatespenningen  ble halvert.

 

Vannstrømninger passerer en kuleformet gjenstand som etterligner en liten stein i naturen

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Apparetet heter Strukturert vann-enhet og er i prinsippet et stykke rør som monteres på en vannledning.

 • Det har ingen utskiftbare deler.
 • Trenger aldri vedlikehold.
 • Få ferskt kildevann året rundt i hele din husholdning.
 • Investeringen tjener seg inn etter  kort tid bare på kildevann på flaske eller søte drikkevarene, og ikke minst på helsen.
 • Fordelene er så store og umiddelbart merkbare at produsenten gir deg 90 dagers returret, og en livstidsgaranti fra fabrikanten.

Se mer på fordelene

 

 Apparatet finnes i forskelige kapasiteter og størelser avhengig av bruksområder:

 • Portable  (for å ta med på reise – til jobb, restaurant, ferie. Strukturering av vann, juice, kaffe, øl, vin, etc)
 • Dusj
 • Under vasken
 • Hele huset  (til egenbolig, mindre hoteller, restauranter og spa).
 • Hage  (til store og små hager).
 • Kommersielle  (til svømmebasseng, , bedrift, sykehus, store institusjoner, gård og landskap)

 Se mer på  produkter.

Natural Action Technologies har brukt i overkant av en halv million dollar i utformingen av våre produkter for å tilby deg denne  enkelheten av naturens vann.

Per idag Natural Action Technologies frakter produktene sine til mer en 22 land over hele verden,

og er opptat med å gjøre strukturert vann tilgjengelig til hver mann, kvinne og barn på denne jord.


Strukturert vann enheten for sunnere vann, lang levetid og grønnere miljø med Clayton M. Nolte

Hva er strukturert vann og dets egenskaper? – med Clayton M. Nolte

Hvordan enhetene nøytraliserer giftstoffer og hydrerer oss